Det gode selskab

BOARDHORIZON

Boardhorizon er det nye aktive netværk for dig, som arbejder i et advisory board, en bestyrelse, en direktion, er ejerleder eller investor.

Boardhorizon er det professionelle ledernetværk, som sikrer vækst, videndeling og fremdrift for dansk erhvervsliv. Hos Boardhorizon hjælper vi hinanden. Vi søger råd og vejledning og får den nyeste viden inden for de ansvarsområder, som er relevante for alle ledere af det gode selskab.

Hos Boardhorizon bliver du ikke bare et medlem. Du bliver en vigtig del af et stærkt netværk af erhvervsfolk, der alle har ambitioner om at være ledere af det gode selskab. Og det forpligter naturligvis. Kravet for medlemskab er derfor, at du arbejder i en bestyrelse, i et advisory board, i direktionen eller er ejerleder/investor.

Via Boardhorizon møder du andre erhvervsfolk med mange forskellige kompetencer. Vores matchmaking-system sørger for at du kommer til at mødes med dem, der matcher lige præcis din profil. På den måde udvikler du både dig selv og din karriere samt den virksomhed, du leder.

Som partnere af Boardhorizon er vi glade for at kunne tilbyde denne helt unikke måde at netværke på. Ses vi over en kom kaffe hos Boardhorizon?