Alle virksomheder har brug for en professionel Bestyrelse eller Advisory Board. Med vores erfaring, metoder og netværk kan vi sørge for, at du altid har de helt rigtige kompetencer til stede i dit team.

Bestyrelse eller Advisory Boards?

Rigtig mange små og mellemstore virksomheder, har enten ingen bestyrelse eller også er den sammensat af medlemmer, som ikke besidder de nødvendige kompetencer.

Både som ejerleder og investor har du brug for, at de helt rigtige kompetencer er tilstede i den øverste ledelse - Bestyrelsen.

Ulønnet Bestyrelse? Ingen problem - etabler et Advisory Boards, og vi har adgang til erfarende erhvervsledere, som gerne vil have en ulønnet post i dit Advisory Board.

Du har en bestyrelse, men har du de rigtige medlemmer i din bestyrelse? Besidder de nøjagtigt de kompetencer, som virksomheden har brug for? Vi kan hjælpe.

Behovsafklaring

Afdækning af de strategiske udfordringer, som din virksomhed står over for.

  

Kandidatprofil

Fastlæggelse af kompetencer og kandidatprofil, der behøves i din Bestyrelse/Advisory Board.

‌ 

SEARCH

Ud fra kandidatprofilen finder vi og præsenterer dig for matchende kandidater.

‌ 

On-Boarding

Dit nye medlem af Bestyrelsen/Advisory Boardet introduceres og indkøres .

‌ 

Hvor skal du have en professionel Bestyrelse eller Advisory Board?

Vi har alle sammen brug for, at få sparring og rådgivning til de udfordringer, som virksomheden står overfor lige netop nu. Udfordringer og behov for kompetencer skifter, og vi hjælper dig med, at din Bestyrelse eller Advisory Board løbende tilpasses disse forandringer, så du altid har de rigtige kompetencer ombord.

Selv mindre virksomheder har brug for en professionel Bestyrelse. Og er der ingen mulighed for at have en lønnet bestyrelse, så er et Advisory Board netop den helt rigtige løsning. Der findes mange erfarende erhvervsledere, som gerne vil sidde i et Advisory Board, for at få erfaring og rutine med netop denne del af virksomhedsledelse. Og de kommer fra alle typer af brancher og fagområder. Så uanset hvilket behov for kompetencer du har i dit Advisory Board, så kan vi finde kvalifisrede kandidater, som matcher netop disse behov.

Har du de helt rigtige kompetencer tilstede i din bestyrelse? Du må ikke stille dig tilfreds med familiemedlemmer og lignende, som ikke kan skabe den nødvendige værdi for din Bestyrelse og dermed din virksomhed. Det behøver absolut ikke at være dyrt eller specielt tidskrævende at få de helt rigtige kandidater til at blive medlemmer af din Bestyrelse. Og så kan sammensætningen af din Bestyrelse løbende tilpasses, så den hele tiden matcher netop de udfordringer, I står over for.

KANDIDAT

Er du en erfaren erhvervsleder, og har du lyst til at prøve kræfter med et Advisory Board, eller vil du gerne udbygge din erfaring som bestyrelsesmedlem, så hører vi meget gerne fra dig. Brug nedenstående link til at blive optaget i vores kandidat-database.

 Kom i vores bestyrelsesdatabase

Lad os snakke sammen om hvad vi kan gøre for dig.

Tryk på knappen nedenfor for at høre mere.


 Kontakt os