Partnerskab med BoardPlace


Som udbyder af forretningskritisk ledelsessoftware arbejder Boardplace dagligt for at digitalisere og effektivisere arbejdet i topledelsen. Et strategisk partnerskab med konsulentvirksomheden Advisory Boards, som netop har deres daglige gang i topledelser, skal sætte yderligere skub i udviklingen.

”Alle virksomheder, vi taler med, har et skarpt fokus på at optimere deres forretningsprocesser og organisation gennem strategisk brug af IT-løsninger. Men når det kommer til bestyrelsen og ejerkredsen, så foregår arbejdet stadig typisk med brug af emails, Office-pakken og Dropbox. Det er både uhensigtsmæssigt og meget usikkert. Via vores nye partnerskab med Boardplace og deres intelligente software, kan vi nu også tilbyde vores kunder at effektivisere arbejdet i deres bestyrelse og i ejerkredsen af investorer, siger Jan Mathorne, Managing Partner i Advisory Boards.


Jan Mathorne, Managing Partner hos HUCAPA og Advisory Boards

Hos Boardplace er der også store forventninger til samarbejdet:

“Der er åbenlyse synergier mellem Advisory Board’s stærke netværk inden for bestyrelser og investorkredse samt vores digitale platform til effektivisering af arbejdet i netop bestyrelsen, ledelsen og blandt investorer. Vi ser frem til at få et endnu stærkere fodfæste som de foretrukne leverandører af SaaS-platforme til understøttelse af det professionelle bestyrelses- og investorarbejde”, udtaler CEO, Claus Due fra Boardplace.

Claus Due, CEO hos Boardplace

Om HUCAPA

Advisory Boards er en del af virksomheden HUCAPA, som tilbyder HR-Services til danske virksomheder. Hos Advisory Boards har man udelukkende fokus på Bestyrelser og Advisory Boards. Man tilbyder en række services, som alle har det formål at sikre at bestyrelsernes arbejde sker effektivt, integreret og med stor fokus på sikkerhed. I dette arbejde har Advisory Boards også stor fokus på at understøtte virksomhedernes ejerledere og investorer.

www.advisoryboards.dk
www.hucapa.dk

For yderligere information kontakt Managing Partner, Jan Mathorne på telefon +45 4256 6672 eller jm@hucapa.dk

Om Boardplace

Boardplace er et cloudbaseret digitalt samarbejdsværktøj, der understøtter det effektive arbejde i bestyrelser, topledelser og investorkredse. Dagsordener, referater, opgaver, drøftelser, dokumenter, kalendere samt aktiekapital/-bøger og selskabs-KPI’er samles på ét sted og giver optimale betingelser for at forberede, udføre og optimere arbejdet.

www.boardplace.com

For yderligere information cd@boardplace.comkontakt CEO, Claus Due på telefon +45 3124 0451 eller